Selecteer een pagina

Ik maak ingewikkelde dingen makkelijk. Bijvoorbeeld door een heldere merkstrategie te bedenken waar je op voort kunt bouwen. Of door een gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke oplossing te ontwerpen voor het ontsluiten van een berg informatie.

Samen met jou en je team

Vaak zijn er veel stakeholders die allemaal iets willen. Daarom ga ik het liefst samen met jou en je team aan de slag. Zo benutten we alle aanwezige kennis en betrekken iedereen actief bij het bedenken van oplossingen. En als ik mijn werk goed heb gedaan, heb je na afloop het gevoel dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als het in het begin leek.

 

Merkstrategie

Goede bedoelingen verkopen je product of dienst niet. Er is meer nodig om je boodschap over het voetlicht te brengen. Branding is een holistische manier om te kijken naar je bedrijf, de markt en de producten of diensten die je levert. Een helder en duidelijk merk helpt je om keuzes te maken. Wat doe je? En wat niet? Welke positie neem je in? En hoe zorg je dat je boodschap aankomt bij  je verschillende stakeholders?

 

Merkstijl

Er zijn een aantal bouwstenen nodig om herkenbaar met de wereld te communiceren. Zoals kleur, beeld en tone-of-voice. Samen met een netwerk van tekstschrijvers, beeldmakers, ontwerpers en web-bouwers ontwerp ik een merkstijl die je strategie ondersteunt. Met de middelen die daarbij horen. 
Heb je al een merkstijl? We kijken samen kritisch naar je huidige middelen en passen je merkstijl aan waar dat nodig is.

 

Bouwen aan je merk

Elke organisatie heeft verhalen te vertellen. Die brengen je merk tot leven. Het enige dat je hoeft te doen is ze te verzamelen en keuzes maken. En ze vertalen naar iets dat relevant is voor de buitenwereld. Met de juiste inhoud én de juiste vorm. Dat kan een video zijn of een website. Of een paar goede slides waarmee je een salespitch start.